BusinessTestDrive – workshop demo online

Update 9.05.2014: Workshopul s-a incheiat. Rezultatele aici

Update 8.05.2014: Workshopul este in plina desfasurare. Participantii inscrisi au primit prin e-mail codurile de acces. Le tinem pumnii!

Joi, 8 Mai 2014 vom organiza in premiera o runda demonstrativa online a simularii de business utilizata in cadrul programului BusinessDrive.

Daca doresti sa-ti incerci puterile si sa-ti testezi priceperea si intuitia de business intr-un mediu concurential modelat fidel de aplicatia BusinessDrive, inscrie-te in competitie folosind formularul de mai jos Inscrierile s-au inchis!. Vei primi, consecutiv, pe adresa de e-mail, informatii detaliate despre:

  • scenariul de business simulat;
  • compania pe care o vei gestiona si mandatul de la actionari;
  • piata virtuala pe care vei activa;
  • principalele arii de competenta manageriala, care sa te ajute sa-ti construiesti strategia castigatoare in acest workshop, dar si in viata reala de business
  • bonus – pastile de know-how din experienta celor doi lectori – Dragos Popescu si Marius Ghenea; cu cat te inscrii mai devreme, cu atat vei beneficia de mai multe pastile bonus!

Vei castiga:

  • cunostinte de management, impartasite cu pasiune de doi lectori cu multe povesti de succes la activ;
  • o experienta placuta si antrenanta, intr-un mediu competitiv;
  • o mica fractiune din atmosfera si continutul programului mini-MBA BusinessDrive;
  • vouchere de discount la proxima sesiune BusinessDrive si sedinte de business coaching personalizate (conform regulamentului din subsolul paginii).

Participarea la workshopul BusinessTestDrive este gratuita si deschisa tuturor celor interesati de dezvoltarea competentelor manageriale si antreprenoriale

Informatiile vor fi trimise prin e-mail de la adresa businessdrive@diagma.ro prin intermediul Mailchimp; te rugam sa verifici folderul Spam/Trash si sa declari mesajele noastre ca “not spam”

Reguli de desfasurare:
Participantii vor fi distribuiti, in ordine aleatoare, in grupe de cate 20, fiecare grupa formand o piata virtuala. Jumatate din cei 20 vor avea ca obiectiv maximizarea veniturilor companiei pe care o vor gestiona, cealalta jumatate – maximizarea profitului.
Castigatorii fiecarei subgrupe vor primi vouchere de discount in valoare de 200 Euro la inscrierea la sesiunea 26-30 Mai a programului BusinessDrive; Ocupantii locului 2 vor primi vouchere de discount de 100 Euro. In plus, leaderii in clasamentul absolut (pe toate grupele) pe fiecare din cele doua obiective vor primi o sedinta de business coaching online de 40 minute cu Dragos Popescu sau Marius Ghenea (la alegere).
Nu se admit conturile multiple.
Voucherele de discount nu sunt cumulabile cu alte promotii.
Organizatorul – Diagma s.r.l. – isi rezerva dreptul de a aplica restrictii privind participarea, cu notificarea prealabila a celor in cauza.

Comenteaza cu Facebook
Shares