Reuniunea Alumnilor BusinessDrive 2015

Ultimul weekend al lunii mai a marcat o noua reuniune anuala a alumnilor BusinessDrive. In fata unui public insetat de know-how s-au prezentat, pe rand, trei antreprenori de succes, invitati speciali ai lui Marius si Dragos.

Conferinta a debutat cu prezentarea lui Dragos despre rolul de HR al antreprenorului si al managerului si a continuat cu un studiu de caz pe tema “Cum poti revitaliza un business in cadere libera”, marca Gabi Muresanu (Awareness Power). Adrian Florea (Trend Consult Group) ne-a vorbit despre luarea deciziilor, iar Marius Stefan (Autonom Rent-a-Car) despre etapele de dezvoltare ale unei afaceri. Conferinta s-a incheiat cu o interesanta prezentare despre e-commerce, sustinuta de Marius Ghenea.
Programul a continuat cu o sesiune valoroasa de networking formal si, binenteles, cu o petrecere de povestit nepotilor 🙂
Pentru ca feedback-ul vostru, alumnii BusinessDrive, a fost unul excelent, vom continua seria de reuniuni anuale si va asteptam, in numar cat mai mare, la reuniunea anului 2016!

Comenteaza cu Facebook
Shares